The Yarn:
Thuiskomen op de Heuvelrug

In The Yarn komt u écht thuis. Licht, rust en ruimte bepalen de sfeer. En natuurlijk is uw luxe woning in dit nieuwe wooncomplex van alle gemakken voorzien. Maar ook de centrale ligging en omgeving zijn heel fijn. Kunst en cultuur, lekker shoppen, culinair genieten of heerlijk wandelen of fietsen? Het kan allemaal in slotstad Zeist, waar een rijk verleden en mooie natuur samenkomen. Vanaf € 1.075,- geniet u in een prachtig appartement of luxe penthouse (88 tot 121 m2) van al het moois dat de Utrechtse Heuvelrug te bieden heeft.

Hoog afwerkingsniveau

In uw appartement of penthouse in The Yarn vindt u alles om comfortabel te wonen. De hoogglans witte Bruynzeel keuken, voorzien van een oven en magnetron, koel-vriescombinatie, gasfornuis, afzuigkap en vaatwasser, nodigt uit om lekker te kokerellen. Even heerlijk ontspannen? De volledig betegelde badkamer met comfortabele douche, brede wastafel en handdoekenrek is ervoor gemaakt. Of geniet samen van een hapje en een drankje – en de zon – op uw riante terras of balkon.

Voldoende bergruimte is altijd fijn. Daarom heeft u zowel in uw appartement als in de kelder een eigen berging. Ook kunt u gebruikmaken van de gemeenschappelijke fietsenberging. En uw auto? Die parkeert u natuurlijk in de privéparkeergarage. Ook goed om te weten: alle appartementen zijn voorzien van een videofooninstallatie en gecertificeerd hang- en sluitwerk (Politiekeurmerk Veilig Wonen). Wel zo’n veilig idee.

Dat u in The Yarn een hoog afwerkingsniveau mag verwachten, spreekt voor zich. En dit ziet u overal terug. In de lichte woonkamer, de luxe open keuken met zwart kwartscomposiet aanrechtblad en hoogwaardige inbouwapparatuur, de moderne badkamer met fijne douche en de aparte, betegelde toiletruimte met vrij hangend toilet en fonteintje. Een van de penthouses heeft zelfs een bad. Alle wanden zijn sausklaar, de plafonds (min. hoogte 2,60) zijn voorzien van wit spuitwerk. En natuurlijk ligt overal vloerverwarming.

Duurzaam wonen

Met een huurwoning in The Yarn kiest u voor duurzaam wonen. En natuurlijk voor hoog wooncomfort, want die twee komen in deze moderne woonomgeving perfect samen. Ook goed om te weten: het hele complex is voorzien van een energielabel A.

Dat duurzaamheid een belangrijk uitgangspunt vormt bij de ontwikkeling, ziet u terug in het hoogwaardige opleveringsniveau en de uitstekende duurzaamheidsprestaties. Alle appartementen hebben energiezuinige vloerverwarming; de gevels, begane grondvloer en daken krijgen warmte-isolatie conform de actuele eisen en normen. Zonnepanelen zorgen voor duurzame energieopwekking. Duurzaam wonen in een luxe appartement of penthouse dat van alle gemakken is voorzien. Dat is huren in The Yarn in Zeist.

Het gemak van huren

Wonen in een huurwoning in The Yarn heeft veel voordelen. U betaalt geen transactiekosten als u de woning betrekt en u heeft geen uitgaven aan (groot) onderhoud. Ook hoeft u als huurder niet te investeren in een nieuwe keuken of badkamer. En het risico van waardevermindering, financiering en rentewijzigingen, dat ligt bij de verhuurder. Wilt u flexibiliteit? U huurt voor minimaal 1 jaar vanaf de ingangsdatum van de huurovereenkomst. Daarna heeft u in The Yarn een opzegtermijn van slechts één kalendermaand. Wel zo’n prettig idee.

Heeft u nu een eigen woning en wilt u zorgeloos wonen en meer genieten? Ook dan kan huren een aantrekkelijk alternatief zijn. Het vrijgekomen vermogen uit de verkoop van uw woning geeft u veel nieuwe mogelijkheden. En hoe u uw geld ook besteedt, in uw huurappartement of -penthouse geniet u van hoog wooncomfort zonder zorgen. Kies ook voor het comfort van huren in The Yarn, een bijzonder fijn wooncomplex op loopafstand van het centrum van Zeist