The Yarn,
heerlijk centraal gelegen op de Heuvelrug

In The Yarn woont u niet alleen in een prachtig appartement op een centrale plek in Zeist, maar ook in een prachtige, groene omgeving. Ook dat is thuiskomen op de Utrechtse Heuvelrug. In het centrum, een paar minuten lopen, vindt u naast alle dagelijkse voorzieningen ook veel leuke winkels, hippe cafeetjes en restaurants, en een theater. Actief ontspannen? Daarvoor bieden de mooie parken en bossen bij Zeist volop mogelijkheden. In The Yarn heeft u alles wat u nodig heeft dichtbij. En ook heel fijn: u bent vanaf hier ook zo in Utrecht, of op een andere plek in het land.

The Yarn ligt ideaal,
vlak bij Utrecht
The Yarn ligt midden in Zeist, op de Utrechtse Heuvelrug. Centraler kunt u niet wonen. Want u bent niet alleen zo in Utrecht, ook de rest van het land is vanaf hier prima bereikbaar. Met de auto en het openbaar vervoer. Snel naar de binnenstad van Utrecht of Utrecht Centraal? Neem dan de bus vanaf het busstation, een paar minuten lopen. Natuurlijk kunt u ook met de trein. Station Driebergen-Zeist heeft een directe Intercityverbinding met Arnhem, Nijmegen, Utrecht, Amsterdam en Schiphol.

Ontdek de leukste hotspots van The Yarn

De bossen bij Zeist, die kent iedereen. Maar slotstad Zeist heeft nog veel meer te bieden. Deze hotspots moet u zeker (her-)ontdekken!

Slot Zeist
Het statige Slot Zeist ademt grandeur en is een icoon van de Heuvelrug. Bezoek een tentoonstelling of laat u rondleiden. En in de zomermaanden geniet u in de tuin van Slot Zeist van gratis voorstellingen en concerten. Aanrader!

De binnenstad van Zeist bruist
Shop till you drop of laat u culinair verwennen. In en rond de Slotlaan en het winkelcentrum Belcourt vindt u naast ketens ook typische Zeister winkeltjes. Aanraders voor fijnproevers: Het Broodlokaal, De Heren van Zeist en Lokaal Victoria. En lekkere koffie drinkt u bij De Koffietafel.

Sport- en recreatievoorzieningen
Voetbal, tennis, hockey, atletiek, honkbal- en softbal… qua sportverenigingen heeft u in Zeist volop keus. Natuurlijk is er ook een zwembad. En wilt u actief ontspannen, dan kunt u ook terecht in een van de mooie parken, zoals de Dieptetuin en het Walkartpark.

De bossen bij Zeist
Wereldberoemd in heel Nederland: de bossen bij Zeist. U kunt hier heerlijk wandelen, fietsen en paardrijden. Tip: bij het Beauforthuis (en het Jagershuys) start één van de populairste mountainbikeparcoursen van ons land.

Hotel Theater Figi: het culturele hart van Zeist
Hotel Theater Figi is verrassend veelzijdig: theater, bioscoop, grandcafé en meer. Het is het hart van cultureel Zeist en u kunt hier het hele jaar terecht. Voor of na de voorstelling geniet u van een drankje of diner.

Domstad Utrecht
Vanuit Zeist bent u zo in Utrecht, met de fiets, de auto, de bus of de trein. De Domstad is veelzijdig, inspirerend en karakteristiek. Bezoek een museum, winkel er op los, geniet van een hapje of een drankje aan de gracht, of ga lekker op stap. Tip: houd de muzikale en culturele agenda in de gaten!